चुम्मा चाटी के पार्टी होई Chumma Chati Ke Party Hoi Lyrics – Khesari Lal Yadav

चुम्मा चाटी के पार्टी होई Chumma Chati Ke Party Hoi Lyrics – Khesari Lal Yadav

Spread the love

Chumma Chati Ke Party Hoi song lyrics in Hindi, English. The song is sung by Khesari Lal Yadav. The music for the song is given by Shankar Singh. The lyrics for the song Chumma Chati Ke Party Hoi are written down by Pawan Pandey. The video is directed by Santosh Rana.

Song Details

Chumma Chati Ke Party Hoi Lyrics – Khesari Lal Yadav

Ummah!

Chumma Chati Ke Party
Chumma Chati Ke Party

2020 Ke Utaral Jayi Khis
Utaral Jayi Khis
Utaral Jaai Khis

2020 Ke Utaral Jayi Khis
Bital Ha Royi Royi

Munh Se Jabi Hatawa Ae Jaan
Chumma Chati Ke Party Hoi
Munh Se Jabi Hatawa Ae Jaan
Chumma Chati Ke Party Hoi

Bhar Mein Jave Dawa Daru
Rus Videshi Chin Ke
Oth Mein Othwa Sati
Kamwa Kari Vaccine Ke
Kari Vaccine Ke

Bhar Mein Jave Dawa Daru
Rus(Russia) Videshi Chin(China) Ke
Oth Mein Othwa Sati
Kam Kari Vaccine Ke

Ab Nahi Bardas Hota
Kable Aafat Dhoyi

Munh Se Jabi Hatawa Ae Jaan
Chumma Chati Ke Party Hoi
Munh Se Jabi Hatawa Ae Jaan
Chumma Chati Ke Party Hoi

ALSO READ  Sorry But I Had To... Lyrics - Tory Lanez

Pawan Baba Shadi Karke
Kara Tare Sab Ho
Raato Dinwa 24 Ghanta
Pawa Tare Love Ho
Pawa Tare Love Ho

Ae Ho!

Pawan Baba Shaadi Karke
Kara Tare Sab Ho
Raato Dinwa 24 Ghanta
Pawa Tare Love Ho

Kahe Khesari Aawa Ae Pyari
Mohabbat Ke Biya Boi

Munh Se Jabi Hatawa Ae Jaan
Chumma Chati Ke Party Hoi
Munh Se Jabi Hatawa Ae Jaan
Chumma Chati Ke Party Hoi

Duniya Jao Bhad Mein
Aawa Hene Aad Mein

Ummah!

चुम्मा चाटी के पार्टी होई गीत के बोल हिंदी में – खेसारी लाल यादव

चुम्मा चाटी के पार्टी होई गीत के बोल हिंदी, अंग्रेजी में। गाने को खेसारी लाल यादव ने गाया है। गाने का संगीत शंकर सिंह ने दिया है। गाने के बोल चुम्मा चाटी के पार्टी होई पवन पांडे द्वारा लिखे गए हैं। वीडियो संतोष राणा द्वारा निर्देशित है।

गाने के बोल

उम्माह!
चुम्मा छाती के पार्टी
चुम्मा छाती के पार्टी

2020 के उतरल जाई खीस
उतरल जाई खीस
उतरल जाई खीस

2020 के उतरल जाई खीस
बीटल हा रोई रोई

मुँह से जबी हटवा आए जान
चुम्मा छाती के पार्टी होई
मुँह से जबी हटवा आए जान
चुम्मा छाती के पार्टी होई

भर में जावे डॉवा दारू
रूस विदेशी चीन के
ओत में ओतवा सती
कांवा करी वॅक्सीन के
करी वॅक्सीन के

भर में जावे डॉवा दारू
रूस(रशिया) विदेशी चीन(छीना) के
ओत में ओतवा सती
कम करी वॅक्सीन के

अब नही बर्दस होता
कब्ले आफ़त ढोई

मुँह से जबी हटवा आए जान
चुम्मा छाती के पार्टी होई
मुँह से जबी हटवा आए जान
चुम्मा छाती के पार्टी होई

ALSO READ  Boats N Hoes Lyrics - Will Ferrell, John C. Reilly

पवन बाबा शादी करके
करा तारे सब हो
रातो डिंवा 24 घंटा
पावा तारे लोवे हो
पावा तारे लोवे हो

आए हो!

पवन बाबा शादी करके
करा तारे सब हो
रातो डिंवा 24 घंटा
पावा तारे लोवे हो

कहे ख़ेसरी आवा आए प्यारी
मोहब्बत के बाइया बॉई

मुँह से जबी हटवा आए जान
चुम्मा छाती के पार्टी होई
मुँह से जबी हटवा आए जान
चुम्मा छाती के पार्टी होई

दुनिया जाओ भाड़ में
आवा हेने आड़ में

गीत का विवरण

  • गीत: चुम्मा चाटी के पार्टी होई
  • गायक: खेसारी लाल यादव
  • गीत: पवन पांडे
  • संगीतकार: शंकर सिंह
  • निर्देशक: संतोष राणा
  • कोरियोग्राफर: लकी विश्वकर्मा
  • विशेषता: प्रियांशु सिंह
  • कंपनी / लेबल: वेव

Watch Now the Music Video of the song Chumma Chati Ke Party Hoi by Khesari Lal Yadav

The Full Lyrics in Hindi, English for the song Chumma Chati Ke Party Hoi by Khesari Lal Yadav. If you have any suggestions or want to suggest any change to the lyrics, please contact us.

Find other super hit Bhojpuri Song Lyrics here.

Comment below and Like & Share, if you liked the post or want to suggest any change or you don’t find any song’s lyrics. Thanks! 🙂


Spread the love

Admin

A Web Surfer who loves to learn new things and share and apply it.

Leave a Reply